Tiešsaistes mācības. Kompetenču pieejā balstīta mācību satura realizācija un plānošana pirmsskolā. Teorija (1.daļa) 8.decembrī

Sākums: 12:30

Mācību datums:
08. decembris, 2020
Mācību beigu datums:
08. decembris, 2020
Norises vieta:
Tiešsaiste, izmantojot digitālo platformu ZOOM
Cena bez PVN:
16.53 €
PVN:
3.47 €
Cena ar PVN:
20.00 €
Mērķa auditorija:
pirmsskolas izglītības iestādes vadītājas vietnieces, pedagogi

[:lv]6 stundu A līmeņa izglītības programma

Tēmas:

  • Mācību satura ietvars – mācību jomas, caurviju prasmes, vērtības/tikumi.
  • Jēgpilnas, bērna aktivitāti rosinošas mācību vides veidošana grupā.
  • Bērna brīvas un patstāvīgas rotaļāšanās un pedagoga mērķtiecīgi organizētas un netieši vadītas mācību darbības organizēšanas priekšnosacījumi.

Pasniedzēja: Inita IRBE, projekta “Kompetenču pieeja mācību saturā” satura eksperte. Izglītības zinātņu maģistre, ieguvusi pamatizglītību pirmsskolas izglītībā. Apgūta pedagoģiskā pieredze, strādājot par pirmsskolas skolotāju un pirmsskolas iestādes metodiķi, kā arī sākumskolas skolotāju. Darbā sākumskolā piedalījusies integrētā mācību līdzekļa „Ar gudru ziņu” aprobācijā. Veikusi pētījumus par integrētā mācību satura ietekmi uz bērnu sociālo un izziņas aktivitāti. Viena no autorēm mācību līdzekļu komplektam pirmsskolai „Mana grāmatiņa”.

Nodarbību norises laiks: plkst. 12.30 – 15.00.

Dalības maksa: EUR 16.53 + PVN. Kopā EUR 20,00.

Samaksas veids – ar pārskaitījumu, saskaņā ar saņemto rēķinu.

Bankas rekvizīti: SEB banka, norēķinu konts: LV95UNLA0034106573100, bankas kods UNLALV2X. Pārskaitījumā obligāti jānorāda rēķina numurs.

Mācību dalībnieki saņems Latvijas Pašvaldību mācību centra apliecību. Skenēta apliecība tiks nosūtīta uz Jūsu norādīto e-pasta adresi.

Pieslēgšanas tiešsaistei tikai pēc iepriekšējās rakstiskās pieteikšanās:

  • aizpildot zemāk esošu pieteikuma anketu
  • Lūgums, aizpildot anketu, pie vārda, uzvārda norādīt arī Jūsu personas kodu, lai mēs varētu uzskaitīt Jūsu mācību apmeklējumu un sagatavot apliecību
  • pēc pieteikuma saņemšanas nosūtīsim Jums aizpildīšanai anketu, lai precizētu maksātāja rekvizītus
  • pieslēgšanās mācību tiešsaistei būs iespējama tikai pēc e-pastā saņemtā uzaicinājuma
  • UZMANĪBU!!! Pildot pieteikumu norādīt tādu e-pastu, kur Jūs mācību norises dienā varat pieslēgties un saņemt uzaicinājumu.

Lai Jūs varētu pieslēgties ZOOM platformai, lūdzu iepriekš reģistrēties un instalēt ZOOM aplikāciju (Zoom Client for Meetings): https://zoom.us/download

LPMC adrese: Biķernieku iela 4, Rīgā, LV-1039. Ja Jums ir jautājumi, lūdzu rakstīt mums uz e-pastu: lpmc@lpmc.lv  vai zvanīt pa tālruņiem: 67551217, 67552252, mob.tel. 29111659.

[:]