26.05.2020

Tiešsaistes mācības. Mūsdienīga preses relīze – īstajā vietā un īstajā laikā. 26.maijā

Mācību datums: 26.05.2020

Mērķa auditorija: Komunikācijas vadītāji/speciālisti, sabiedrisko attiecību vadītāji/speciālisti, preses sekretāri, informatīvo izdevumu veidotāji/redaktori

Norises vieta: Tiešsaiste, izmantojot digitālo platformu ZOOM

Cena: 20.00 €

Komunikācijas meistarklase pašvaldību speciālistiem

“Mūsdienīga preses relīze – īstajā vietā un īstajā laikā”

Programmas īstenošanas tematiskais plāns:

• 21. gadsimta preses relīzes ABC
  • Mūsdienu preses relīzes daudzšķautņainais veidols un forma
  • Kas ir vēstījums, kā to veidot?
  • Kā veiksmīgāk nodot informāciju un formulēt vēstījumus – cik plašai vai gluži pretēji – īsai, jābūt teicamai preses relīzei?
  • Kas der visiem, tas neder nekam jeb preses relīze un sociālo tīklu komunikācija.
  • Preses relīze krīzes komunikācijā.
  • Kā mūsdienās ar relīzes palīdzību sasniegt medijus.

Rezultāts: Lai gan ikdienā šķiet, ko gan es vēl nezinu par preses relīžu rakstīšanu, allaž ir vērtīgi paskatīties uz savu darbu no cita skatpunkta, dalīties zināšanās un pieredzē un iegūt kaut vai vienu, bet jaunu un radošu atziņu turpmākajam darbam.

Meistarklases laikā apgūsim mūsdienu informācijas telpai atbilstošas preses relīzes un mediju attiecību veidošanas, uzturēšanas principus, trenēsim, kā preses relīzes informāciju pielāgot citiem komunikācijas kanāliem, atsvaidzināsim latviešu valodas lietošanas zelta likumus.

Lektore: Inese Pabērza, komunikācijas eksperte ar vairāk nekā desmit gadu pieredzi valsts un pašvaldību sektorā; stiprās puses ir stratēģiskā plānošana ārējā un iekšējā komunikācijā, komunikācijas vadība un mediju attiecības publiskajā sektorā, kā arī tik netipiska un Latvijā maz praktizēta nozare kā vides komunikācija; padziļināti pētījusi krīzes komunikācijas nozīmi dabas aizsardzībā, kā arī izzinājusi inovatīvas un radošas metodes sabiedrības līdzdalības veicināšanā un informēšanā.

Nodarbību norises laiks: plkst. 13.00 - 15.30

Dalības maksa: EUR 16.53 + PVN. Kopā EUR 20,00.

Samaksas veids - ar pārskaitījumu, saskaņā ar saņemto rēķinu.

Bankas rekvizīti: SEB banka, norēķinu konts: LV95UNLA0034106573100, bankas kods UNLALV2X. Pārskaitījumā obligāti jānorāda rēķina numurs.

Mācību dalībnieki saņems Latvijas Pašvaldību mācību centra apliecību. Skenēta apliecība tiks nosūtīta uz Jūsu norādīto e-pasta adresi.

Pieslēgšanas tiešsaistei tikai pēc iepriekšējās rakstiskās pieteikšanās:

• aizpildot zemāk esošu pieteikuma anketu
  • Lūgums, aizpildot anketu, pie vārda, uzvārda norādīt arī Jūsu personas kodu, lai mēs varētu uzskaitīt Jūsu mācību apmeklējumu un sagatavot apliecību
  • pēc pieteikuma saņemšanas nosūtīsim Jums aizpildīšanai anketu, lai precizētu maksātāja rekvizītus
  • pieslēgšanās mācību tiešsaistei būs iespējama tikai pēc e-pastā saņemtā uzaicinājuma
  • UZMANĪBU!!! Pildot pieteikumu norādīt tādu e-pastu, kur Jūs mācību norises dienā varat pieslēgties un saņemt uzaicinājumu.

Lai Jūs varētu pieslēgties ZOOM platformai, lūdzu iepriekš reģistrēties un instalēt ZOOM aplikāciju (Zoom Client for Meetings): https://zoom.us/download

LPMC adrese: Biķernieku iela 4, Rīgā, LV-1039. Ja Jums ir jautājumi, lūdzu rakstīt mums uz e-pastu: lpmc@lpmc.lv  vai zvanīt pa tālruņiem: 67551217, 67552252, mob.tel. 29111659.

Atpakaļ uz: Mācības

Mācību kalendārs